Uitbreiding assortiment "Chick Inn"

In onze winkel de “Chick Inn” verkopen we nu al weer ruim twee jaar een uitgebreid assortiment scharrelvleeskuiken produkten van eigen bedrijf. Het loopt goed, de reacties zijn erg positief en onze klantenkring wordt steeds groter.

En natuurlijk proberen wij ons ook steeds verder te ontwikkelen. Wat nieuwe kipprodukten zelf betreft, maar ook kip gerelateerde produkten zoals marinades en kruiden.

Sinds kort hebben we nu de welbekende kipschnitzel in ons assortiment. We verkopen twee soorten, normaal gepanneerd en krokant (wat grover, muesli-achtig) gepanneerd. Ook verschillende variaties van de gevulde kipschnitzel zijn momenteel te koop. We hebben de met ham/kaas gevulde kipschnitzel (cordon bleu), maar ook met champignonragout, saté, zigeuner en toscaans gevulde schnitzels.

Al iets langer dan deze diverse schnitzelsoorten verkopen we ook overheerlijke krokante kip ovenstukjes, oftewel kippeling. De eerste levering van deze kippeling was binnen no time uitverkocht, maar ze zijn momenteel weer ruim voorradig.

Alle producten natuurlijk rechtstreeks van de boer met het Beter Leven keurmerk.

Heeft u zelf suggesties voor ons assortiment laat het ons weten en we gaan kijken of we het kunnen realiseren.

Terug naar overzicht